Jag behöver en massage nu tror jag...

Ah efter den här helgen skulle jag verkligen behöva en massage. Vi har gått och gått och gått och gått och gått runt i Stockholm, och ätit och ätit och ätit och ätit. Och så har det hållt på hela helgen. Men fasiken vad trevligt vi har haft det!
Kanske ska slå en pling till massage Stockholm och boka en tid i morgon? Kan behöva det för min gamla rygg.
Nu blir det en lugn söndagskväll framfrö Tven med mys och avkoppling för en ny vecka med nya tag.
Ciao!

Mycket jobb med googleannonsering

Tar en liten paus från mina föräldrar som är här på besök och smyger in och skriver ett inlägg. Hur har er vecka varit? Min har varit kanon. Vi har kickat igång vår marknadsföring på Internet och börjat med googleannonsering. Vi har hjälp av ett företag som är experter på sökmotoroprtimering och just nu skapar vi kampanjer och googleannonsering så det ryker om det. Ska verkligen bli intressant och se resultatet av kampanjerna. Annars har veckan rullat på, mycket jobb och lite fritid tyvärr men får ta igen det nu i helgen.
Nu ska vi ta en långpromenad i det fina vädret och i kväll blir det mys i Gamla Stan.
Ciao!

Planerar helg i Gamla Stan bland annat

Sitter här och planerar nästa helg. Känns kanske lite konstigt och göra det nu när det är helg, men jag gillar att vara ute i god tid. Jag är lite av ett planeringsfreak faktiskt :) Det är så att mina föräldrar kommer på besök nästa helg och jag ska göra ett fullspäckat schema med saker vi ska göra. Just nu letar jag restaurang i Gamla stan. Det är ju alltid så mysigt  i Gamla Stan. Lite av en turistfälla, men jag gillar det. Jag fundera på den här restaurangen: Restaurang Gamla Stan. Verkar jätte bra!
Nu ska jag fortsätta att planera.
Trevlig helg på er!

Mysigaste Bed and Breakfast i Stockholm?

Hur ser utbudet ur på Bed and Breakfast i Stockholm? Vi funderar på att ta en helg och bara mysa i Stockholms innerstad, man behöver ju faktiskt inte åka långt bort i väg för att ta en weekend och njuta av storstadsliv. Dessutom är jag ett stort fan av just Bed and Breakfast eftersom jag tycker de är mycket personligare än hotell. Någon som har något tips på ett bra Bed and Breakfast Stockholm? Jag ska sätta mig och googla lite i kväll tror jag.
Ciao!

Hjälp med sökmotoroptimering

Det är många företag som hör av sig och erbjuder hjälp med sökmotoroptimering. Det märker man framförallt när man är ett nystartat företag. Jag har alltid tänkt att man borde kunna göra mycket själv gällande sökmotoroptimering som inte kostar någonting. Men jag har nu kommit till insikt att det krävs kunskap och framförallt tid för att sätta sig in i det, och det kanske är så att man ska fokusera på det man är bra på och låta någon som kan ta hand om det dom är experter på istället. Därför tänkte jag ta kontakt med det här företaget och höra hur det jobbar: Sökmotoroptimering Stockholm.

RSS 2.0