Markiser till sommaren?

Hoppas ni alla har haft en bra julhelg. Min har varit alldeles underbar, jag har firat med familj och släkt. Jag och min kusin kom in på markiser under en diskussion på julafton. Kanske en lite udda diskussion så här mitt i vinterna. Men han hade satt upp nya markiser på sitt hus i somras och var jätte nöjd. Jag blev jätte inspirerad och sugen på att göra detsamma i vår på vårt hus. Vi har ju morgonsol på vår veranda vilket är jätte härlig, men det kan bli väldigt varmt när man vill sova ut på morgonen. Där skulle det passa perfekt med markiser. Jag googlade på markiser i Stockholm och hittade den här sidan: Markiser Stockholm.

Julbord på Skeppsholmen

Jag måste bara rekommendera en restaurang som vi var och åt julbord på i helgen. Den heter Hjerta och ligger på Skeppsholmen. Vilken mysig miljö! Det har tidigare varit ett gamalt varv och nu ligger allts denna underbara restaurang där.  Det var jätte god mat, trevlig personal men miljön tog verkligen priset. Jag fick så mycket julkänslor och stämningen var på topp. Sen hade jag riktigt trevligt sällskap, som självklart också bidrog till en mycket lyckas kväll.

Så om du har vägarna förbi Skeppsholmen är restaurang Hjerta verkligen värt ett besök!


Tips på ögonlaser i Göteborg

Jag fick tips på en ögonklink i Götborg. Det var en kille som mailade gällande mitt föregående blogginlägg. Han hade genomgått en ögonlaser i Göteborg och var jätte nöjd. Han skrev också att han hade gjort ordentlig research innan han bestämde sig för vilken klink han skulle välja. Men valet hade fallit på ögonlaser Göteborg på grund av deras bemötande och professionella ögonläkare.

Själv har jag bestämt mig för att göra en ögonlaser, gissa vilken klinik jag tänker boka tid på? J


Ögonlaser i Stockholm?

Jag fortsätter på spåret gällande ögonlaser. Det är mycket att lära innan man bestämmer sig, det finns ju olika metoder. Jag har surfat runt och läst på om olika kliniker som gör ögonlaser i Stockholm. Jag känner att jag vill kolla runt och göra lite research först innan jag bestämmer mig. Just Ögonlaser Stockholm tycker jag verkar bra, snygg sida i alla fall.

Är det någon skillnad på klinikerna? Någon som vet? Man ser ju några som gör reklam på TV, hur är dom? Jag ska kolla vidare…tipsa mig gärna!


Jag vill göra ögonlaser

Varför lägga pengar på linser när man kan göra en ögonlaseroperation? Det verkar som det kostar ungefär lika mycket per månad om man avbetalar operationen, borde inte alla som har synfel göra det? Det känns som det har exploderat med ögonlaserkliniker, man ser reklam på TV och det pratas mer om det nu. Förr kanske man var rädd för att man inte visste hur metoden påverkade ögonen. Men om man tänker efter, hur skadliga borde inte linser vara för ögonen när man använder de hela livet? Det kan ju absolut inte vara bra för ögonen.

Jag är i alla fall riktigt sugen på att genomföra ögonlaser.


Ljus i mörkret med miljövänlig el

Decembermånad och mörker. Tack och lov har de kommit snö som lyser upp en aning i  vintermörkret. Men visst känns det tungt att veta att vi är mitt i mörkret och att det kommer att vara såhär några månader till.

Men då är det riktigt mysigt att tända adventstärnor, ljusstakar och ljusslingor såhär i juletider. Men hur miljövänligt är det egentligen? Alla ljusordningar bör ju dra en hel del el i hemmen runt om i Sverige. Jag googlade på miljövänlig el och hittade till min glädje ett företag här i Stockholm som just erbjuder miljövänlig el. Jag tror jag ska slå dem en signal och höra vad de har att erbjuda.


RSS 2.0