Brutet nyårslöfte på pub

Oj, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag har inte riktigt kommit in i det här med att blogga regelbundet, men jag ska försöka bättra mig jag lovar. Det kanske skulle var ett av mina nyårslöften?
Apropå nyårslöften, jag bröt ett av mina nyårslöften ganska rejält i helgen. Blev bjuden av några goda vänner till en pub i Stockholm på mat och dryck. Självklart har jag supersvårt att stå emot frestelserna och det slank ner både öl och kanske inte den nyttigaste maten, men jäklar vad gott det var! Kan verkligen rekommendera stället, se länk: Pub Stockholm.
Mitt nyårslöfte var att äta nyttigt och dra ner på alkoholen, men jag har omformulerat det till att endast gälla i veckorna på helgerna kan man ju iallafall få unna sig :)

Markiser igen...

Haha, jag måste bara tipsa om markiser igen. Jag vet att jag tjatar lite ;) Men jag hittade markiser i Bromma också. Så jag ville bara tipsa er som bor där att kolla in dem. Det verkar vara ett bra företag som finns i hela Stockholm. Jag kommer garanterat kontakta dem för prisförslag, oavsett vad min sambo säger ;) Förhoppningsvis kan vi hitta en färg som hon gillar, och som inte känns 80-tal. Det verkar har många olka markiser att välja på, vilket är positivt! Så för sista gången, här är länken till markiser Bromma.

Ha en bra dag!

Är markiser 80-tal?

Hej där ute!

Oj, helgerna bara springer iväg och nu är det tillbaks till vardagen efter julledigt och nyårsfirande. Men visst känns det härligt att vi äntligen går mot våren, även om det känns lite långt borta ännu...

Angående mitt tidigare blogginlägg om markiser så kollade jag med min kusin vart han hade köpt sina markiser till sitt hus. Han tipsade mig om ett företag som säljer markiser i Solna. Jag kollade in på deras hemsida och tyckte de verkade mycket bra. Här är länken till deras hemsida för er som är intresserade: Markiser Solna. Ska bara övertala min sambo om att det är riktigt snyggt med markiser, hon tycker det känns lite 80-tal (!). Hmpf...

RSS 2.0