Har beställt leksaker på nätet för första gången

Nu har jag beställt leksaker på nätet för första gången i mitt liv. Jag hittade jätte roliga barnleksaker på Toyland, som är en mycket trevlig butik med leksaker på nätet. Jag är riktigt nöjd med mina inköp, jag hoppas att tvillingarna blir lika nöjda. Det återstår att se på kalaset. Jag hoppas bara leksakerna hinner komma fram i tid. Håller tummarna!
Trevlig helg på er!

Roliga leksaker

Jag blir som ett barn på julafton när jag surfar leksaker på nätet. Haha, jag har nog inte växt upp riktigt än. Men visst är det så att barnleksakerna idag är mycket roligare än de leksaker vi hade att välja på när vi var små? Vilket utbud det finns. Jag letar presenter till min systers tvillingar som fyller år i mars. Jag tänkte jag skulle testa att beställa på nätet istället för att springa runt i alla butiker. Men jag har lite svårt att bestämma mig, får nog ta en stund och kolla runt först.

Någon som har gått UGL utbildning?

Hej alla därute!
Nu behöver jag er hjälp. Det är nämligen så att jag har fått tips om en utbildning för företaget, den heter UGL utbildning. Det ska vara en utbildning som utvecklar både gruppen och ledare. Jag funderar på att låta mitt företag gå den här utbildningen under året, det är ett av våra mål för 2011 att utveckla gruppen internt så jag tror att det här skulle vara bra. Så jag tänkte höra om det är någon av er, min bloggläsare som har gått UGL utbildningen och kan ge lite synpunkter om den? Skulle vara guld värt att höra hur innehållet är, vad man får ut av utbildningen etc.
Maila mig!
Tack på förhand1

RSS 2.0