Tips på molntjänster?

Jag har googlat runt på olika typer av molntjänster för att lära mig mer om vilket utbud som finns och vad de har att erbjuda. Det är ju riktigt smidigt att sköta allt via nätet och inte behöva vara rädd att något ska försvinna i en datakrasch eller liknande. en annan fördel är ju att man kan ge tillgång till de personer som man vill ska kunna komma åt materialet och att det går att komma åt från vilket dator som helst. Här är en sida som jag sökte på: Molntjänster.

Någon som har fler tips?

Bra med bostad jurist!

Nu är lägenheten såld! Äntligen!

Jag är så nöjd, det känns väldigt skönt. Vet egentligen inte varför jag väntade så länge på att sälja lägenheten, har ju haft den uthyrd i andra hand i över 2år nu. Men det kändes på något sätt skönt att ha den kvar när vi flyttad ihop, kanske som en liten säkerhet i fall vårt förhållande inte skulle hålla…men nu känns det som att vi kommer att hålla i hop resten av livet, så varför då hålla kvar i sin gamla singellya? Så nu är den såld. Det känns som ett steg i rätt riktning :) Jag tog hjälp av en bostads jurist i Stockholm som jag är jätte nöjd med. Det var några frågetecken kring renovering med mera innan vi la ut lägenheten till försäljning, saker jag inte orkar gå in på här i bligen. Men nu är allt löst och jag är VÄLDIGT nöjd med det pris jag fick för lägenheten!

Om du letar juridiskt hjälp så kan jag verkligen tipsa om: Bostads Jurist Stockholm.

Behöver ni hjälp me IT-drift?

Här kommer ett hett tips till dig/er som letar efter företag som erbjuder IT-drift. Vi fick kontakt med en leverantör genom den här sidan: IT-drift. Det är en sida som har samlat alla leverantörer och företag i Sverige som erbjuder IT-drift av alla dess slag. Vi är jätte nöjda och har fått den hjälp vi behöver. Jag hoppas att med mitt tips, att även ni hittar vad ni söker!

Over and out

RSS 2.0